Chemlife - Basılı ve Dijital Kimya Dergisi

Miele Professional

Bir Kozmetik ve Besin Maddesi Olarak Üzüm Atığı.

Dünyada şarap üretimi için çok fazla miktarda üzüm tüketiliyor. Şarap üretimi sonrası üzümlerin tohumları, sapları ve kabukları, kabaca yaklaşık dörtte biri atık olarak kalır. Fakat araştırmacılar, bu şarap artıkları için yağlı yiyeceklerin raf ömrünü uzatmak gibi bazı faydalı ticari uygulamalar bulduklarını söylüyorlar.
Teknopark İstanbul, Yaşam Bilimleri ve Sağlık Teknolojileri Alanlarında Çalışan Bilim İnsanı ve Girişimcilere Çağrı Yapıyor
Biyoteknoloji ile daha sürdürülebilir kokular yaratmak
GTÜ-GÜBRETAŞ İş Birliğiyle Tarımın Geleceğine Bir Adım: Biyoteknoloji Enstitüsü Ar-Ge Serası Açıldı
Biyogüvenlik Yüksek Lisans Programı İle Biyoterör Saldırılarını Önleyici Yetkin Kişiler Yetiştirilecek
Culture Biosciences, biyoreaktör hizmeti için 15 milyon dolar yatırım topladı
Yeni nesil biyoteknolojik ürünlerin izini Antarktika'da sürecek araştırma
Araştırmacılar, izoprenoidleri sentezlemek için yenilikçi bir süreç geliştirdiler
Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (SUNUM) ile Merck’ten Biyoteknolojik Ürün Geliştirmede Dev İşbirliği
Boğaziçi Üniversitesi ve Cambridge Üniversitesi yosun biyoteknolojisi konusunda işbirliği yapacak
Depresyonu yenen molekül araştırması ödül aldı
Trakya Üniversitesi'nden Geleceğin Teknolojisi Biyoteknoloji Projesi
Bilgi İşleme İşlevselliği İle Yenilikçi Biyo-Hibrid Sistemler.
İTÜ Kimya Bölümü Akademisyenlerinin Geliştirdiği Hibrit Hidrojel, Bel Ağrılarına Çare Olacak.
Bir Kozmetik ve Besin Maddesi Olarak Üzüm Atığı.
Sanofi, Zika Aşı Araştırmasını Durdurdu
Araştırmacılar Dünyanın İlk Probiyotik Birasını Ürettiler.
Araştırmacılar Kauçuk Benzeri Elastikiyet İle Şekil Hafızalı Aerojeller Geliştiriyor.
Bakteriler Kimyasal Turing Testini Geçti, Yapay ve Gerçek Hücreler Kendi Aralarında Konuşuyor.
Bu Böcek Türünün Adı "Ege Üniversitesi"

Teknik Destek İsteği / Technical Support Form

*
*
*
*
Tumunu goster
 
3WTURK CMS v8.3.1